Edukacija o upravljanju volonterima - ACT GRUPA
1763
post-template-default,single,single-post,postid-1763,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Edukacija o upravljanju volonterima

  |   VIJESTI

Volonterski rad, pored dobre volje volontera/ki, zahtijeva i puno znanja i vještina s područja njihovog vođenja i motiviranja od strane organizatora volontiranja. Kako bi osigurali da ste volonterski program osmislili i da ga provodite na zadovoljstvo vaše organizacije i vaših volontera/ki te prema Standardima kvalitete za volonterske programe, prijavite se za sudjelovanje na radionici upravljanja volonterima.

 

ACT Grupa, Mreža udruga Zagor i Volonterski centar Zagreb pozivaju zainteresirane zaposlenike/ice iz organizacija civilnog društva i javnih ustanova koje djeluju u području socijalne skrbi i zdravstva da se prijave na radionicu MENADŽMENT VOLONTERA – edukacija i osnaživanje organizatora volontiranja za kvalitetnu provedbu volonterskih programa.

 

Edukacija će se održati u 2 modula: prvi modul će se održati 26. i 27. ožujka, a drugi 09. i 10. travnja 2018. u Zaboku, okvirno od 9 do 16 sati, u prostorima Mreže udruga Zagor. Edukaciju će održati treneri/ce za područje menadžmenta volontera iz ACT Grupe i Mreže udruga Zagor – Margareta Mihalic i Bojan Bjelja, uz podršku trenerica Volonterskog centra Zagreb.

 

Edukacija se provodi u sklopu projekta “Na valovima volonterstva – infrastruktura za snažne i povezane zajednice” čiji nositelj je Volonterski centar Zagreb, a provodi ga u partnerstvu s Hrvatskim centrom za razvoj volonterstva, Mrežom udruga Zagor, ACT Grupom, Agencijom lokalne demokracije Sisak, Udrugom IKS te Domom za starije osobe Centar (Zagreb). Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda te Ured za udruga Vlade Republike Hrvatske.

 

Program rada i kurikulum radionice možete pronaći ovdje.

 

Zainteresirani se mogu prijaviti tako da najkasnije do srijede, 21.ožujka 2018., ispune obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici te da popune prijavnicu koja se može preuzeti ovdje. Prijavnicu je skeniranu potrebno dostaviti mailom na margareta.mihalic@act-grupa.hr, a original prijavnice ponijeti sa sobom na radionicu.

 

Za sudionike su osigurani ručak, osvježenja i radni materijali, a za one koji iz Međimurja/Varaždina /(…) putuju za Zabok možemo pokriti i putne troškove.