Poziv na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata usmjerenih mladima u NEET statusu - ACT GRUPA
1752
post-template-default,single,single-post,postid-1752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Poziv na edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata usmjerenih mladima u NEET statusu

  |   VIJESTI

Od 26. do 29. ožujka u Samoboru, u hotelu Lavica, Mreža mladih Hrvatske organizira edukaciju i umrežavanje udruga mladih i za mlade o razvoju projekata financiranih iz sredstava Europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESIF) usmjerenih mladim osobama koji se trenutno nalaze u NEET (Not in Employment, Education or Training) statusu.

 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ na kojem s MMH surađujemo već treću godinu. Proteklih godina treninge smo održali u Orahovici i Crikvenici.

 

Ukoliko ste udruga koja se bavi problemima osoba u NEET statusu tj. s mladih koji nisu u sustavu obrazovanja, osposobljavanja (obrazovanja odraslih) i nisu zaposleni ili ako ste udruga koja se želi baviti tom tematikom, ovo je pravi događaj za vas. Na edukaciji će se razvijati projektne ideje, dogovarati partnerstva te će objasniti uloga europskih sredstava i koje vrste projekata se mogu prijavljivati na njih.

 

Prijave su otvorene do 12. ožujka u 23:59, a predviđeno je da na treningu prisustvuju predstavnici 10 udruga (iz svake organizacije može sudjelovati samo jedna osoba).

 

Troškovi edukacije i smještaja su pokriveni od strane organizatora, a od putnih troškova bit će nadoknađeni sami troškovi javnog prijevoza.

 

Prijaviti se možete putem ove poveznice: https://goo.gl/forms/yyngsZ8fDn5ltNv32

O selekciji kandidata će svi biti obaviješteni 14. ožujka.

 

Projekt „Pronađena generacija: podrška kvalitetnom zapošljavanju mladih u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti“ financijski podržava Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.