Snimka webinara “Trenutna slika vaše organizacije” (Damjan Raić)

trenutna slika

Na ovotjednom, trećem predavanju iz serije o strategiji poduzeća, Damjan je sudionike suočio s promišljanjem njihove trenutne situacije u pogledu snaga i slabosti. Ne u klasičnom smislu ocjenjivanja vlastitih resursa kako to obično radimo u SWOT analizi, već puno realnije i konkretnije.

Pogledajte zašto su sudionici na kraju predavanja rekli “ovo je bilo bolno, ali potrebno” i promislite o svojem poduzeću prateći ovo pol-satno predavanje.

Ispunite obrazac i na vaš e-mail ćete dobiti poveznicu do playliste sa svih webinara iz serije o marketingu.

Vaše ime i prezime

Vaš e-mail

Vaše poduzeće/organizacija

Dajem privolu ACT Grupi za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u ovom obrascu u svrhu povremenog slanja obavijesti o edukacijama i drugim oblicima podrške poduzetnicima (u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka). Navedeni osobni podaci koristit će se na neograničeno vrijeme, odn. do povlačenja ove privole. Podaci će biti dostupni isključivo radnicima ACT Grupe. Svaki prigovor na obradu navedenih podataka može se izjaviti na: zastita.podataka@act-grupa.hr. Ova privola se može povući u svakom trenutku također na navedenu e-mail adresu.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top