Snimka webinara “Uvod u strategiju za poduzetnike” (Damjan Raić)

uvod u strategiju

Ako sjednete u krivi vlak, svaka stanica je pogrešna. Jasno vam je zašto su strategija i planiranje važni? U biznisu posebno.

Baš zato, donosimo vam niz kratkih, korisnih i učinkovitih predavanja o strategiji. Pola sata svaki tjedan, uz kavu ili ručak, prikopčajte se i naučite. Nema više izlika tipa “tko još stigne radit na strategiji ili poslovnom razvoju”!

Naš dragi mentor Damjan Raić, stručnjak u upravljanju i implentaciji inovacijama te tržišnim strategijama, iz Nizozemske će svaki tjedan doći na vaše ekrane i provesti vas kroz put prema vašoj viziji, strategiji te željenoj tržišnoj poziciji.

Ispunite obrazac i na vaš e-mail ćete dobiti poveznicu do webinara Uvod u strategiju za poduzetnike, kao i do naših ranije objavljenih webinara.

Vaše ime i prezime

Vaš e-mail

Vaše poduzeće/organizacija

Dajem privolu ACT Grupi za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u ovom obrascu u svrhu povremenog slanja obavijesti o edukacijama i drugim oblicima podrške poduzetnicima (u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka). Navedeni osobni podaci koristit će se na neograničeno vrijeme, odn. do povlačenja ove privole. Podaci će biti dostupni isključivo radnicima ACT Grupe. Svaki prigovor na obradu navedenih podataka može se izjaviti na: zastita.podataka@act-grupa.hr. Ova privola se može povući u svakom trenutku također na navedenu e-mail adresu.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top