SIM4CSOs - Social Impact Measurement for Civil Society Organizations

Osnažiti neprofitne organizacije poboljšanjem njihove učinkovitosti, transparentnosti i upravljanja kroz primjenu metodologije mjerenja i upravljanja društvenim utjecajem.

Program:
Erasmus+ KA2 – Strategic Partnerships for Adult Education

Vodeći partner:
HIGHER INCUBATOR GIVING GROWTH AND SUSTAINABILITY (Coordinator) – Greece

Partneri:
CSI CENTER FOR SOCIAL INNOVATION LTD – Cyprus
INOVA+ – INNOVATION SERVICES, SA – Portugal
CESIE – Italy
ACT GRUPA – Croatia
Centrum Edukacji i Badan Spolecznych – Poland
OSLOMET – STORBYUNIVERSITETE – Norway
Midot – Israel

Ukupna vrijednost projekta:
162.216,00 EUR

Trajanje:
1.11.2020.-30.9.2022.

Glavni rezultati:
Sveobuhvatan vodič za mjerenje društvenog utjecaja predstavit će postojeće načine mjerenja društvenog utjecaja u partnerskim zemljama, primjere dobre prakse a uključivat će i analizu potreba za osposobljavanjem predstavnika organizacija civilnoga društva na ovu temu.

Metodološki priručnik koji će pružiti skup ključnih znanja, vještina i kompetencija i kojega bi predstavnici civilnog društva trebali slijediti i konzultirati u mjerenju društvenog utjecaja.

Virtualna online platforma koja će predstavnicima organizacija civilnog društva pružiti zajednički prostor za stjecanje znanja i praktičnog iskustva u mjerenju društvenog utjecaja.

Web:
https://measuringimpact.eu/

Glavni rezultat: zajednička regionalna Strategija razvoja poduzetništva imigranata, participativna platforma s edukacijskim modulima i alatima za poduzetnike – digitalni hub, promocija poduzetnika, povezivanje dionika…
en_GBEN
Scroll to Top