Suradnja neprofitnog i poslovnog sektora – pokrenuta Akademija poslovnih vještina

akademija posl vjestina

Danas su otvorene prijave za novi jednogodišnji program edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća – “Akademija poslovnih vještina”, koji će se odvijati kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Akademiju je pokrenulo Učilište za društvenu ekonomijuustanova za obrazovanje odraslih u vlasništvu ACT Grupe, u suradnji s tvrtkama A1 HrvatskaErste banka, INAPhilip Morris Zagreb i PwC Hrvatska.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina  direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/e odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva ili društvenom/impact poduzeću će, zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći znanja iz područja menadžmentaleadershipamarketingafinancija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s  najboljim menadžerima/icama u organizacijama društvene ekonomije.

“U Hrvatskoj je korporativno volontiranje jedan od novijih oblika društveno odgovornog poslovanja i kao takvo još uvijek nedovoljno prepoznato. Radi se o vrlo specifičnom načinu pridonošenja boljitku zajednici u kojoj poduzeće djeluje, jer diverzificira načine na koje poslovni sektor može filantropski djelovati. Poslovnom sektoru se otvara mogućnost da zaposlenici volontirajući pružaju svoju ekspertizu pro-bono, na korist organizacijama koje stvaraju društvenu dobrobit. Upravo na taj način djelovat će i Akademija poslovnih vještina. Radujemo se što smo već za prvu godinu programa u poslovnom sektoru pronašli iznimno kvalitetne, stručne i zainteresirane partnere za ovakav tip društvenog angažmana.” – pojasnio je prilikom otvaranja prijava Teo Petričević, voditelj Akademije poslovnih vještina. 

Prijave za prvu generaciju od 25 polaznika/ica Akademije poslovnih vještina otvorene su do ponedjeljka, 12. studenoga na web stranicama programa http://akademija.dp.hr

Program će odvijati od studenog 2018. do svibnja 2019. u Zagrebu, a  uključivat će 10 predavanja iz sljedećih tema: menadžerske vještine, odlučivanje, planiranje, organiziranje, komunikacija, upravljanje ljudskim potencijalima, vođenje, prodaja, financije te mjerenje društvenog utjecaja. Kurikulum je definiran na temelju istraživanja među potencijalnim korisnicima/ama, cjelovit je i sveobuhvatan, i u potpunosti odgovara potrebama voditelja/ica većih neprofitnih organizacija i društvenih poduzetnika u Hrvatskoj.

Za više informacija posjetite web stranicu http://akademija.dp.hr ili Facebook stranicu www.facebook.com/AkademijaPoslovnihVjestina.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top