Grupno financiranje kao alternativni izvor namicanja sredstava

crowdfunding

Crowdfunding kampanje alternativni su mehanizmi financiranja koji omogućuju pojedinicima/kama i organizacijama da svoje ideje predstave cijelom svijetu te ih realiziraju bez korištenja tradicionalnih načina zaduživanja.

Ova radionica namijenjena je predstavnicima/ama organizacija civilnoga društva bez ili s površnim poznavanjem crowdfundinga. Cilj edukacije je sudionicima/ama prezentirati crowdfunding na pristupačan i interaktivan način te ih educirati o osnovnoj terminologiji, zahtjevima i mogućnostima koji su na raspolaganju budućim crowdfunderima/icama.

Na webinaru “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva – Crowdfunding“, koji će se održati 12. travnja od 10-12h, upoznat ćemo se s crowdfundingom – povijest, tipovi, stanje u Hrvatskoj, što su osnovni elementi strategije i tijeka kampanje, što su ciljne skupine i perkovi, koja je razlika između pojedinih platformi, što su osnovni elementi promocije, koja je uloga društvenih medija i PR-a, koje su najčešće greške koje rade pokretači kampanja, prepoznati primjere uspješnih i neuspješnih kampanja iz regije, dobiti priliku razgovarati o svojim idejama za kampanju te trikove za uspješnu provedbu kampanje.Sudjelovanje na webinaru je besplatno, no broj mjesta je ograničen na 20 i obavezne su prijave na ESF Platformi najkasnije do 11. travnja 2022. Prijavljeni/e sudionici/e će dan uoči webinara dobiti sve informacije i poveznicu na Zoom direktno od trenera Igora Rogineka.Edukacija se održava u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top