Edukacije u lipnju: Upravljanje u OCD i Društveni kapital

edu 4

U sklopu Programa podrške i provedbe programa EU Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva  nastavljamo s provedbom radionica namijenjenih udrugama i drugim potencijalnim prijaviteljima na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, koje uopće nemaju ili imaju malo iskustva u području upravljanja projektnim ciklusom, procjenom potreba u lokalnoj zajednici, osiguravanjem kvalitetne provedbe projekata, menadžmentom volontera i drugim relevantnim temama.

Nakon održanih radionica Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva,  Upravljanje projektnim ciklusomModeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama te Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva, u lipnju vam donosimo dvije nove teme:

  • Upravljanje u organizacijama civilnoga društva (Varaždin, 18.6.2019.)
    Radionica je namijenjena voditeljima organizacija i voditeljima timova u OCD. Nakon treninga sudionici/e će poboljšati vještine u sljedećim područjima: upravljanje kulturom i motivacijom timova; primjena učinkovitog, fokusiranog rada uz kontinuirano uključivanje korisnika u skladu sa strateškim smjernicama; upravljanje internom strukturom organizacije i optimiziranje modela upravljanja. Voditelj radionice je Stjepan Mikec, izvršni direktor ACT Grupe.
  • Društveni kapital (Varaždin, 27.6.2019.)
    Sudionici/e radionice upoznat će se s konceptom, dobrim i lošim praksama razvoja društvenog kapitala, modelima povećanja učinkovitosti i utjecaja rada organizacija civilnog društva i društvenih poduzeća te će izraditi poslovni slučaj projekta usmjerenog razvoju/ povećanju društvenog kapitala u lokalnim zajednicama u kojima djeluju. Voditelj radionice je Teo Petričević, direktor ACT Grupe.

Više informacija o navedenim radionicama potražite ovdje, a rokove za prijavu i prijavne obrasce za sudjelovanje na ovim, ali i drugim radionicama koje se održavaju u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU, možete pronaći na www.financijskepodrske.hr/home/events.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top