Poziv nositeljima razvojnih ideja i inicijativa sa područja LAG-a Međimurski doli i bregi

radionice
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

LAG Međimurski doli i bregi objavio je javni poziv nositeljima razvojnih ideja i inicijativa na edukaciju s ciljem njihovog razvoja i realizacije.

Projekt POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi provodimo zajedno s LAG-om Međimurski doli i bregi, Veleučilištem VERN iz Zagreba, Visokim gospodarskim učilištem iz Križevaca, Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina te LAG-om Škoji. Jedna od aktivnosti projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, dvodnevnog događanja tijekom kojeg timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomažu zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja.

POP-UP hubovi održat će se u Općini Nedelišće 23. i 24. rujna 2019. u kongresnoj dvorani MESAP u Nedelišću i u Općini Sv. Juraj na Bregu 26. i 27. rujna 2019. u Društvenom domu Vučetinec.

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz dva dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, te su svi troškovi sufinancirani iz projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do 20. rujna 2019. prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici za sudjelovanje na hubu. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani.

Sve dodatne informacije možete dobiti od LAG-a Međimurski doli i bregi na kontakt telefon 098 176 3206 ili e-mail lag.mdib@gmail.com.

Napomena: Ovo nije radionica o pisanju projekata za EU natječaje niti se kroz ovaj projekt dodjeljuju financijska sredstva. Fokus radionice je na razvoju vaših poslovnih ideja/modela/planova te ćete nakon dva dana radionice imati nacrt poslovnog modela i pripremu za poslovni plan.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

hrHrvatski
Scroll to Top