Otvorene prijave za 4. Akademiju poslovnih vještina

Slika zaslona 2021-09-17 u 10.06.00

Otvorili smo prijave za četvrtu generaciju polaznika/ica našeg programa Akademija poslovnih vještina.

Akademija poslovnih vještina je jednogodišnji program edukacija za menadžere/ice organizacija civilnog društva koji se odvija kroz inovativan model volontiranja najboljih stručnjaka/kinja iz poslovnog sektora.

Pohađanjem Akademije poslovnih vještina – direktori/ce, predsjednici/e, voditelji/ice odjela, većeg programa ili projekta u organizaciji civilnog društva – zahvaljujući iskustvima stručnjaka/inja iz poslovnog sektora, steći će znanja iz područja menadžmenta, leadershipa, marketinga i financija, ali i dobiti priliku za umrežavanje s najboljim menadžerima/icama iz organizacija civilnog društva.

“Upoznala sam sjajne ljude koji su u svojoj svestranosti, malo je za reći, sposobni, vrijedni, borbeni, entuzijastični… Vjerujem da je svim tim ljudima visokih kompetencija Akademija pomogla da iz voditelja, direktora i zaposlenika krenu postajati menadžeri, lideri, pokretači. Bez pretjerivanja mogu reći da je ovo najbolji program koji sam pohađala!”

Dijana Bekavac (K-zona / Fierce Women), 2. generacija APV-a

Edukacije u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina provodit će se od studenog 2021. godine do lipnja 2022. godine.

Neke edukacije provodit će se offline (u Zagrebu, u prostorima partnera Akademije), neke će se provoditi online. Edukacije provode renomirani stručnjaci/kinje iz partnerskih organizacija.


Edukacije su tematski, vremenski i logistički ograničene. Broj polaznika/ica je ograničen na 20, te će se u slučaju većeg broja prijava od broja predviđenih mjesta, odabir izvršiti prema kriterijima: iskustvo, planovi profesionalnog razvoja i motivacija za sudjelovanje na edukacijama. Za sve polaznike/ice obavezno je sudjelovanje na najmanje 11 edukacija.

Rok za prijavu je 3. listopada. Odabrani polaznici/ice će obavijest o sudjelovanju u četvrtoj godini Akademije poslovnih vještina dobiti 7 dana nakon završetka roka za prijavu. Edukacija je za sve polaznike/ice besplatna.

Akademiju poslovnih vještina provodi ACT Grupa, u suradnji s A1 Hrvatska, Erste&Steiermärkische Bank, Njuškalo, Philip Morris Zagreb, Pisalica i PwC Hrvatska.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top