Svrha projekta je pozitivan društveni učinak i utjecaj

social

Projekti u organizacijama civilnoga društva često nisu održivi jer najčešće generiramo kratkoročne učinke i gasimo požare. Razmišljamo li o tome da li su nam projekti kreirani na načim da im svrha bude pozitivan društveni učinak i utjecaj, dugoročna i održiva promjena?

Na webinaru “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici: Svrha projekta je pozitivan društveni učinak i utjecaj” koji će se odžati 8. veljače od 10-12h sudionici/e će biti upoznati kako pripremi projekata, programa, aktivnostima pristupiti stavljajući u fokus pozitivne društvene učinke i utjecaj (impact led design) i ponoviti kako kvalitetno procijeniti potrebe korisnika/dionika, ali i vlastite organizacije.

Kroz teoriju i praktične vježbe, imat će priliku izraditi vlastiti okvir za projekt/program/uslugu koji ne staje na klasičnim projektnim pokazateljima (na razini mjerljivih ishoda i outputa aktivnosti) ili pak već određenim pokazateljima ciljeva. Propitivat ćemo vrijednosti koje stvaramo ključnim dionicima (korisnicima, partnerima, zaposlenicima…) kako bismo što kvalitetnije osmislili i dizajnirali aktivnosti i u konačnici stvorili veću vrijednost za uložene resurseSudjelovanje na webinaru je besplatno, no broj mjesta je ograničen na 20 i obavezne su prijave na ESF Platformi najkasnije do 2. veljače 2022. Sudionici/e će nakon prijave dobiti sve informacije i poveznicu na Zoom webinar direktno od trenera Darka Ciglara.Edukacija se održava u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top