Traže se nevjerojatni mladi poduzetnici!

nevjerojatni

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska i ove godine podržavaju mlade, ‘nevjerojatne’ poduzetnike i daju im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu. Nevjerojatniprogram podrške poduzetnicima do 35 godina starosti, otvorio je prijave za sudjelovanje. 

ACT Grupa je potporna organizacija čiji su programi podrške već duži niz godina usmjereni onim poduzetnicima koji uz financijski ostvaruju i pozitivni povrat za društvo i zajednicu. Uz 6 pokrenutih poduzeća, ACT Grupa je u posljednjih 19 godina pomogla u jačanju i izgradnji kapaciteta više od 250 organizacija, a kontinuiranu podršku pruža za više od 50 poduzeća kojima smo kroz različite programe dodijelili oko 3,5 milijuna kuna potpora

Nevjerojatni


Razumijevanje i podršku za svoj rad dobili smo i u strateškom partneru, Raiffeisenbank Hrvatska, s kojim smo prošle godine pokrenuli novi program podrške, Nevjerojatni. Naime, RBA smatra kako je dužnost kompanije koristiti svoje ljudske i materijalne resurse i za društvenu dobrobit, napredak i poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici. Dugoročna investicija u program podrške za mlade poduzetnike, skupinu poduzetnika koja ima specifične probleme i prema kojoj često vlada nerazumijevanje, svakako će pridonijeti društvenoj dobrobiti. 

“Mladi poduzetnici i dalje iskazuju da im je potrebna podrška, da im nedostaje vidljivosti, da im nedostaje radnog iskustva. Govore o tome kako teško sklapaju poslove jer su od klijenata i poslovnih partnera često marginalizirani i smatrani neiskusnima. Važno im je dati podršku.” komentirala je Ana Brigović iz ACT Grupe. 

Snažna zajednica inspirativnih mladih ljudi


“Upravo to radimo kroz ovaj program. Uz tehničku i mentorsku podršku koju pružamo dobitnicima, na platformi Nevjerojatni smo podijelili 40-ak inspirativnih poduzetničkih priča. Željeli smo da i drugi čuju i nadahnu se pričama koje mi slušamo svakodnevno, o mladim ljudima diljem Hrvatske koji svojom ustrajnošću, optimizmom i marljivim radom stvaraju dobro – od zapošljavanja, do dobra za zajednicu, ali i inovacija i ostalih pokretača razvoja ekonomije. U mladim poduzetnicima vidimo budućnost, pa ovim putem pozivamo i druge da nam se jave da ispričamo i njihove priče i tako polako gradimo snažnu zajednicu koja će doprinijeti ekonomskom rastu u Hrvatskoj. Iznimno smo sretni i ponosni na suradnju s RBA koja je prepoznala naše ciljeve i financijski podržava program već drugu godinu za redom. Time su omogućili da uz vidljivost i podršku, poduzetnicima omogućimo i sredstva potrebna za jačanje poslovanja.” dodala je Brigović. 

I ti si nevjerojatan/na?


Program Nevjerojatni ove će godine podržati 12 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti. Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR. Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i financijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika. Za sve korisnike Raiffeisenbank Hrvatska je pripremila i poseban poduzetnički paket usluga. 

Prijave za drugu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31.5.2022. na stranici nevjerojatni.hr. 

nevjerojatni

Dugoročna suradnja


„Ulaganje, podrška i mentorstvo mladih poduzetnika jedan je od ključnih čimbenika razvoja lokalne zajednice te doprinosi društvenoj dobrobiti što je i glavna nit vodilja društveno odgovornih programa RBA. Smatramo da ovim programom mladi dobivaju veliki vjetar u leđa te nevjerojatnu priliku za promicanje svojih ideja i vidljivost na tržištu.Veselimo se vidjeti novu grupu mladih ljudi te im zajedno sa ACT Grupom pomoći na njihovom putu“, istaknula je na predstavljanju programa Sara Foršek, voditeljica održivosti u Raiffeisebank Hrvatska.

Namjera ACT Grupe je pružiti dugoročnu podršku uključenim poduzetnicima, a u suradnji s RBA svake godine dodatno razvijati ovaj program i primati nove korisnike. Ulaskom u program poduzetnici postaju trajnim članom alumni zajednice ACT Grupe koju čini 50-ak poduzeća. Time poduzetnici dobivaju dugoročnu i kontinuiranu podršku te priliku za povezivanje i razmjenu iskustva s iskusnijim poduzetnicima.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top