Pokreni prije zime – natječaj za podršku u razvoju DP pothvata

pokreni prije zime
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Pokreni prije zime je program podrške ACT Grupe za društvene poduzetnike početnike ili poduzetnike koji započinju s novim poslovnim pothvatom unutar postojećeg društvenog poduzeća, a koji su iz sjeverozapadne Hrvatske (MeđimurskaVaraždinska ili Koprivničko-križevačka županija). Provodi se kroz intenzivni treningsastavljen od šest modula koji korisnika vode kroz postupak promišljanja i validacije poslovnih ideja, do razvoja i testiranja poslovnih modela.

Cilj programa je naučiti poduzetnike kako se nositi s konstantnim promjenama koje ih čekaju na poduzetničkom putu. Kako manje neuspjehe na poduzetničkom putu iskoristiti za učenje za ukupni uspjeh. Nove i postojeće poduzetnike se želi osvijestiti važnosti kvalitetno odrađene izrade dizajna ideje i validacija teza kroz prototipiranje i testiranje.

Krajnji cilj je pomoći poduzetnicima u razvoju realnog i održivog poslovnog modela, te ih upoznati s društvenim poduzetništvom kao oblikom ekonomski i društveno održivim oblikom poslovanja. 

Poziv je namijenjen osobama koje su u procesu samozapošljavanja i početnim fazama pokretanja društveno-poduzetničkog pothvata kao i poduzetnicima koji započinju s novim poslovnim pothvatom unutar postojećeg društvenog poduzeća. Prijavitelji se obvezuju na sudjelovanje na svim edukacijama.

Prijave za program Pokreni prije zime otvorene su do 27. lipnja u 12h (podne), a sve informacije o programu i načinu prijave potražite ovdje.

Program se provodi u okviru projekta “RISE – Realities in Social Enterprise” financiranog putem Programa Erasmus+ u partnerstvu s neprofitnim organizacijama PARTAS i Connect – društvo za promocijo aktivnega državljanstva, so.p.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

hrHrvatski
Scroll to Top