Pokreni prije zime – natječaj za podršku u razvoju DP pothvata

pokreni prije zime

Pokreni prije zime je program podrške ACT Grupe za društvene poduzetnike početnike ili poduzetnike koji započinju s novim poslovnim pothvatom unutar postojećeg društvenog poduzeća, a koji su iz sjeverozapadne Hrvatske (MeđimurskaVaraždinska ili Koprivničko-križevačka županija). Provodi se kroz intenzivni treningsastavljen od šest modula koji korisnika vode kroz postupak promišljanja i validacije poslovnih ideja, do razvoja i testiranja poslovnih modela.

Cilj programa je naučiti poduzetnike kako se nositi s konstantnim promjenama koje ih čekaju na poduzetničkom putu. Kako manje neuspjehe na poduzetničkom putu iskoristiti za učenje za ukupni uspjeh. Nove i postojeće poduzetnike se želi osvijestiti važnosti kvalitetno odrađene izrade dizajna ideje i validacija teza kroz prototipiranje i testiranje.

Krajnji cilj je pomoći poduzetnicima u razvoju realnog i održivog poslovnog modela, te ih upoznati s društvenim poduzetništvom kao oblikom ekonomski i društveno održivim oblikom poslovanja. 

Poziv je namijenjen osobama koje su u procesu samozapošljavanja i početnim fazama pokretanja društveno-poduzetničkog pothvata kao i poduzetnicima koji započinju s novim poslovnim pothvatom unutar postojećeg društvenog poduzeća. Prijavitelji se obvezuju na sudjelovanje na svim edukacijama.

Prijave za program Pokreni prije zime otvorene su do 27. lipnja u 12h (podne), a sve informacije o programu i načinu prijave potražite ovdje.

Program se provodi u okviru projekta “RISE – Realities in Social Enterprise” financiranog putem Programa Erasmus+ u partnerstvu s neprofitnim organizacijama PARTAS i Connect – društvo za promocijo aktivnega državljanstva, so.p.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top