Planovi su tu da nas motiviraju

plan

U suvremenim uvjetima poslovanja kvalitetno poslovno planiranje u organizacijama civilnoga društva značajna je aktivnost jer je potrebno na što učinkovitiji i efikasniji način planirati korištenje raspoloživih odnosno potrebnih resursa za realizaciju planiranih aktivnosti.

Pri tome je potrebno analizirati kompleksno poslovno okruženje; očekivanja i potrebe korisnika te naše mogućnosti i resurse da na najbolji mogući način očuvamo i povećamo vrijednost i društveni utjecaj naših aktivnosti. Cilj planiranja je smanjiti poslovne i financijske rizike koje donese buduća događanja. Kontinuiranim planiranjem i praćenjem realizacije možemo predvidjeti trendove i donijeti održive poslovne odluke.

Na webinaru “Kako izraditi strateški i operativni plan OCD-a: Važnost agilnog planiranja u menadžmentu” koji će se odžati 24. veljače od 10-12h sudionici/e će spoznati važnost planiranja unutar organizacije, razliku između strateškog i operativnog plana te naučiti glavne karakteristike tradicionalnog i agilnog planiranja.

Na operativni plan nadovezuje se i financijski plan kroz čiji ćemo pregled spomenuti osnovne definicije, zakonodavni okvir, karakteristike i važnost plana prihoda i rashoda, plana zaduživanja i otplata te plana likvidnosti. Nakon webinara polaznici će kroz domaću zadaću pokušati napraviti financijski plan prema uputama te će imati mogućnost individualnog savjetovanja na temu.Sudjelovanje na webinaru je besplatno, no broj mjesta je ograničen na 20 i obavezne su prijave na ESF Platformi najkasnije do 16. veljače 2022. Sudionici/e će nakon prijave dobiti sve informacije i poveznicu na Zoom webinar direktno od trenerica Dore Grkavac i Ivane Vuković.Edukacija se održava u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top