SIA – besplatne radionice u Osijeku, Zagrebu i Splitu

workshops2

Nakon predstavljanja Social Impact Award Programa na konferenciji u zagrebačkom ZICER-u, program smo predstavili studentima/icama u Varaždinu, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Kako bi svi zainteresirani svoje poslovne ideje što bolje pripremili za sudjelovanje u programu najavljujemo seriju radionica u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Radionice su besplatne i jednodnevne, a pokrivaju sljedeće teme:

  • Tvornica ideja”

Sudionici se upoznaju s društvenim poduzetništvom i ulaze u njegovu terminologiju. Nakon toga mapiramo probleme u vašem okruženju i prolazimo kroz proces pronalaska ideje za pokretanje društvenog poduzeća.

  • Impact Lab”

Sudionici se tijekom prvog dijela „Biznis modeling“ radionice upoznaju sa raznim vrstama inovativnih poslovnih modela koji se mogu primijeniti u društvenom poduzetništvu. U drugom dijelu radionice, sudionici imaju priliku primijeniti naučeno na način popunjavaju „Business model canvas“ čime preciznije razvijaju svoje ideje.

  • Poslovno modeliranje”

Na radionici „Poslovno modeliranje“ sudionici savladavaju teoretske okvire poslovnog planiranja i razvijaju konkretan business plan, najosnovnijeg tipa.

U programu mogu sudjelovati studenti/ice i mladi između 14 i 30 godina, a radionice će se održati prema sljedećem rasporedu – Osijek, 28. ožujka (Ekonomski fakultet); Zagreb, 3. travnja (Veleučilište VERN); Split, 5. travnja (Ekonomski fakultet).

Sudjelovanje je besplatno, no obavezna je prijava putem obrasca dostupnog ovdje. Na navedenom linku možete pronaći i detaljnije informacije o mjestu i vremenu održavanja radionica.

Podsjećamo, Social Impact Award program pokrenut je 2009. godine od strane Impact Hub Vienna, u partnerstvu sa Zakladom Erste i Vienna University of Economics and Business. Fokus ovog programa je na mladima koji su voljni pridonijeti radu na društvenoj promjeni i biti dio razvoja društvenog poduzetništva u svijetu. Program se danas provodi u više od 20 zemaljaEurope, Azije i Afrike te obuhvaća više od 8.000 studenata i mladih godišnje.
SIA Hrvatska kao licencirani nacionalni program provodio se od 2014. do 2016. godine, a ove godine ponovno ga je pokrenula ACT Grupa uz podršku tvrtki Erste&Steiermärkische Bank d.d., L’Oreal Adria d.o.o. i ACT Printlab d.o.o.

Sve informacije o programu Social Impat Award potražite na croatia.socialimpactaward.net.

ACT GRUPA ČAKOVEC

Dr. Ivana Novaka 38
40000 Čakovec – HR
info@act-grupa.hr
+385 40 390 047
_______
OIB 17942508126
HR 47 2402 0061 1006 84081

ACT Grupa Zagreb

Zagrebački inovacijski centar
Avenija Dubrovnik 15/1
(paviljon 12), modul 43
10000 Zagreb – HR

en_GBEN
Scroll to Top